Vi forhandler Cool Machines Isoleringsmaskiner

  • Isoleringsmaskiner af bedste kvalitet til absolutte attraktive priser
  • Cool Machines er lig med super ydeevne og høj kapacitet
  • Indblæsningsmaskiner til alle typer opgaver og til alle typer granulat
  • Vi kan tilbyde attraktive leasingaftaler for isoleringsmaskiner og udstyr

Cool Machines er verdensledende producent af isoleringsmaskiner.

Klik her for coolmachines.dk

Klik her for isoleringshop.dk


cm-1500hp klargøres til trailerløsning
cm-700D med udstyr til isolering
cm-2400 isoleringsmaskine i trailerløsning
cm-1500hp isolering af loft

Cool Machines er den optimale kombination af knowhow, design, driftssikkerhed og fysisk kompakthed. Isoleringsmaskinerne er bygget til indblæsning af isolering og kan bruges til alle typer opgaver, såsom hulmursisolering, loft, gulve og tagkonstruktioner.

Alle Cool Machines er CE godkendt og designet med henblik på styrke: Kraftig dimensioneret motorer, gear, aksler og lejer samt høje kapaciteter og betjeningsvenlighed. Isoleringsmaskinerne fås med langtrækkende trådløs fjernbetjening = indblæsning af isolering kan nemt kontrolleres direkte ved opgaven.

Vi har indblæsningsmaskiner i flere forskellige størrelser og med varierende kapacitet. Så uanset om du er nystartet isolatør eller allerede driver en omfattende professionel isoleringsvirksomhed, så har vi en isoleringsmaskine, der kan imødekomme de fleste ønsker til indblæsning af isolering.

ISODAN er europæisk distributør af Cool Machines, som fremstilles i USA. Maskinerne er udviklet og designet af Dave KRENDL, som siden 1980 har været absolut markedsførende indenfor udvikling og produktion af indblæsningsmaskiner.


CM-700 isoleringsmaskine til indblæsning af løsuldsfiber
CM-700

CM-700

En mindre og transportabel isoleringsmaskine, som er ideel til håndværkeren, der selv vil klare isoleringsopgaven i forbindelse med byggeprojekter og renoveringsopgaver. CM-700 kan isolere med alle typer løsuldsfiber, og er robust og langtidsholdbar.

Læs mere
CM-1500 indblæsningsmaskine til isolering med rockwool, glasuld, papiruld og træfiberisolering
CM-1500

CM-1500

Vores mest solgte indblæsningsmaskine i både Danmark og resten af Europa. Den er meget effektiv, robust og har høj kapacitet – og kan købes til en rigtig favorabel pris. Her får du en isoleringsmaskine, som også er fantastisk til de større isoleringsopgaver.

Læs mere
Effektiv indblæsningsmaskine til isolering med granulat
CM-2400

CM-2400

Til isolatøren med mange indblæsningsopgaver. Isoleringsmaskinens smarte design giver masser af kapacitet og høj ydelse. En langtidsholdbar isoleringsmaskine, der kan klare både små og store opgaver i højt tempo. Den professionelle isolatør foretrukne valg af maskine.

Læs mere


Unikt opriversystem

Cool Machines er berømt for deres patenterede opriversystem. Uanset type af løsfiber materiale sikrer opriverne, at materialet hurtigt neddeles og føres videre til luftslusen. Dette er afgørende for at kunne holde et højt tempo ved indblæsning af isolering. Alle vores maskiner kan håndtere de mest almindelige løsuldprodukter: glasuld, rockwool, papiruld, træuld, hørfiber og tilsvarende granulater.

Læs mere om Cool Machines isoleringsmaskinerisoleringsmaskiner og vakuumsuger fra Cool Machines